fbpx

Tudnivalók

Hol van pontosan a panorámaterasz, és hogyan jutok el oda?

A terasz Balatonfüred és Tihany közvetlen közelében, az aszófői Öreghegy tetején található. GPS koordinátákat és egy részletesebb leírást is küldünk foglaláskor, hogy biztosan megtaláljátok a teraszt. A panorámaterasz egy borospincéhez tartozik, ahová bemenni sajnos nem tudtok, de természetesen mosdóhasználatra lehetőséget biztosítunk.
A helyszín megközelíthető autóval, viszont fontos tudni, hogy az aszfaltozott út a hegy lábánál véget ér, onnan földút vezet fel a hegyre. Ha szeretnétek, az út végénél hagyhatjátok az autót (ha taxival érkeztek, ő is itt tud kitenni benneteket), és egy 10 perces hegymeneti sétával éritek el a panorámateraszt.
Arra is van lehetőség, hogy Aszófőn belül értetek menjünk autóval, és egészen a helyszínig vigyünk benneteket. Ha ezt az opciót szeretnéd, írd meg nekünk!

Hogyan foglaljak időpontot, és mi a fizetés menete?

Időpontot foglalni a honlapon keresztül tudsz, vagy írj emailt a piknikahegyen@gmail.com címre. Először  megbeszéljük a pontos időpontot és a részleteket, majd az egyeztetés után a csomagár 50%-ának befizetésével tudod véglegesíteni a foglalást. A fennmaradó 50%-ot a piknik időpontja előtt legkésőbb 24 órával, átutalással tudod kifizetni.

Mik a lemondási feltételek?

Amennyiben a foglalt időpontot több, mint 14 nappal az esemény előtt mondod le, a foglaló teljes összegét visszatérítjük. Ha 2-14 nappal a kitűzött időpont előtt történik lemondás, akkor a befizetett összeg fele jár vissza. Ha a piknik 24 órán belül kerül lemondásra, akkor sajnos nem tudjuk visszatéríteni az addig befizetett összeget.

Mi történik rossz idő esetén?

Rossz idő esetén ingyenesen átfoglalhatod a pikniket egy szabad időpontra, az eredeti dátumot követő 12 hónapon belül. Ezt legkésőbb 24 órával az időpont előtt tudjuk egyeztetni, addigra az előrejelzések megbízhatóan mutatják a várható időjárást.

Elhozhatom-e a kutyámat a piknikre?

Sajnos nem. A terasz közelében bárányok legelnek, akik nincsenek kutyákhoz szokva, és szeretnénk megőrizni békéjüket.

Milyen ételeket tartalmaz a piknik box? Van-e lehetőség módosítani a tartalmát?

Varázslat piknikcsomagunk az italok mellett egy kiadós piknik boxot is tartalmaz, amit az örvényesi Huszár Vendéglő készít elő. A boxban alapvetően az alábbiakat találod majd: helyi termelői sajtok, felvágottak, mártogatósok, friss zöldség-gyümölcs, magvak és pékáru.
Ha ettől eltérő, pl. vegetáriánus vagy vegán csipegetőtálat szeretnél, kérjük, írd meg nekünk, és igyekezni fogunk, hogy megvalósítsuk az elképzelésedet!

A piknik előtt hány nappal foglaljak időpontot?

Érdemes minél előbb, akár hetekkel előre foglalni, hiszen egy idősávban csak egyetlen piknik zajlik, ezzel biztosítva a zavartalan, privát élményt. A piknikterasz a lefoglalt időpontban csak a Tiétek!
Kérjük, hogy legkésőbb 3 nappal a tervezett piknik előtt vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy felkészülhessünk az érkezésedre!

Ott lesz-e valaki a piknikünk során?

Amikor megérkeztek, személyesen adom át, mutatom meg a teraszt, mosdót. Ezután kizárólag tiétek a helyszín, senki más nem lesz jelen. Ha azt szeretnétek, hogy egyáltalán ne találkozzunk, az is megoldható! 🙂
A megadott időtartam (másfél, ill. három óra múlva) megyek vissza a helyszínre, de ha ennél korábban szeretnétek elmenni, természetesen megtehetitek, de kérlek, telefonon hívjatok fel, mielőtt elindultok.
Ha a helyszínen mégis bármi segítségre, személyes jelenlétre lenne szükség, telefonon a teljes időtartam alatt elértek, és max. 10 percen belül a helyszínre érek!

Kérhetek-e extra szolgáltatásokat?

A legfontosabb számunkra, hogy ti jól érezzétek magatokat, ezért ha bármilyen egyéb kívánságod felmerül, bátran írd meg nekünk! Lehetőség van torta rendelésére, taxi hívására, kerékpárkölcsönzésre – de ha szeretnéd, a szállásfoglalásban is segítünk. Keress minket bizalommal a piknikahegyen@gmail.com email címen keresztül!

Csak ti és a Balaton

Gyere és tölts nálunk néhány órát e meghitt környezetben, lélegzetelállító kilátással.
Hozd el azt, akit a legjobban szeretsz és megajándékoznád ezzel a páratlan élménnyel! Lehet lánykérés, születésnap, babavárás vagy egyszerűen csak úgy, meglepetésként.

Mi mindent megteszünk azért, hogy örök élményt vihessetek haza.